Luni - Sambata: 8:00 - 21:00

Depozitare personala

Boxe depozitare / spatii depozitare va ajuta sa va depozitati lucrurile de care nu mai aveti nevoie in acel moment, arhive firme , stocuri de marfa , etc 

1.Boxe depozitare/spații depozitare pentru mutarea într-o altă locuință

Va poate ajuta un spatiu/boxa depozitare la o mutarea într-o altă locuință?.

Se spune că mutarea într-o altă locuință poate fi unul dintre cele mai stresante lucruri pe care le veți face, deci lăsați echipa Mureco depo să vă dea o mână de ajutor! Vă putem ajuta să vă depozitați mobilierul și bunurile de uz casnic în timpul mutării.

 • Debarasarea: proprietatea dvs. poate fi mai ușor de vândut dacă pare mai spațioasă.
 • Spațiu de sortare: înlăturați obiectele de care este improbabil să aveți nevoie zilnic, astfel încât să evitați acumularea unor stive de cutii.
 • Trecerea de la o locuință mai mare la una mai mică: dacă vă mutați într-o locuință mai mică, dar totuși vreți să păstrați o parte dintre lucrurile dvs., soluția logică este să le păstrați într-un spațiu de depozitare.
 • Mutatul împreună: dacă aveți toate obiectele în dublu exemplar, poate fi util să depozitați o parte din ele până când vă hotărâți asupra celor de care aveți nevoie și care vă plac amândurora.
 • În așteptarea proprietății perfecte: dacă v-ați vândut locuința, dar încă nu ați găsit-o pe următoarea, depozitarea de tip self-storage poate fi o soluție pe termen scurt. Luați cu dvs. doar ce vă trebuie și lăsați restul lucrurilor împachetate pentru momentul când vă veți muta definitiv.

2.Boxe depozitare/spații depozitare pentru proiecte de renovare sau decorare

Dacă vă renovați sau vă redecorați locuința, este posibil să locuiți într-un spațiu haotic cu săptămânile sau chiar cu lunile, până la finalizarea lucrărilor. De ce să nu vă ușurați viața și să depozitați o parte din mobilierul și lucrurile dvs.? Este soluția logică.

De ce depozitarea de tip self-storage este soluția logică în cazul proiectelor de amenajare a locuinței?

 • Vă păstrați mobilierul și gadgeturile în siguranță – astfel încât nu fie dărâmate, ciobite sau deteriorate.
 • Le asigurați constructorilor suficient spațiu de lucru – treaba se face mai repede dacă există suficient spațiu de manevră.
 • Aveți suficient spațiu de locuit – fiindcă nu veți fi înconjurat(ă) de lucrurile scoase din camerele în care se desfășoară lucrări.
 • Facilitați decorarea locuinței – nu mai este nevoie să tot rearanjați sau acoperiți lucrurile.
 • Debarasare – astfel încât să vă puteți sorta lucrurile și să aduceți înapoi doar ce se potrivește cu noua amenajare interioară.
 • Aveți flexibilitate în raport cu constructorii – dacă constructorii nu sunt gata să primească noile electrocasnice, bucătăria modulară sau mobilierul de baie comandat de dvs., aveți unde să le păstrați până când pot fi instalate.

3.Boxe depozitare/spații depozitare pentru debarasare

Spațiul dvs. de locuit pare înghesuit din cauza lucrurilor dvs.? Vă simțiți sufocat(ă) de lucrurile acumulate? Dacă răspunsul este da, atunci depozitarea de tip self-storage este soluția ideală pentru dvs.

Totuși, nu este necesar ca procesul să fie unul dificil. Dacă utilizați un spațiu de depozitare de tip self-storage, veți avea un loc sigur în care să vă păstrați lucrurile cât timp aveți nevoie.

De ce să vă debarasați de diverse lucruri?

 • Ați acumulat o cantitate-record de lucruri: ați rămas fără spațiu deoarece sunteți înconjurat(ă) de obiecte pe care nu le folosiți în mod curent? Duceți-le într-un spațiu de depozitare și vă veți simți ușurat(ă).
 • Vă vindeți locuința: puteți să vă debarasați de diverse lucruri, astfel încât locuința dvs. să arate cât mai bine pentru potențialii cumpărători. Creați impresia de locuință spațioasă depozitându-vă „harababura” într-un spațiu de tip self-storage, iar astfel puteți reuși să vindeți proprietatea.
 • Vă mutați într-o locuință mai mică: vreți să vă mutați într-un spațiu mai mic, dar nu vă lasă inima să renunțați la lucrurile dvs.? Nu este nevoie să vă despărțiți de niciun lucru drag dacă-l păstrați într-un spațiu de depozitare.

4.Boxe depozitare/spații depozitare pentru depozitarea mobilierului

Aveți multă mobilă de depozitat sau plănuiți s-o depozitați o perioadă mai lungă? În acest caz, spațiile de depozitare de tip self-storage sunt o opțiune mult mai bună decât s-o păstrați într-un garaj sau subsol.

Când aveți nevoie de spații de depozitare a mobilierului?

În multe situații, depozitarea mobilierului vă poate ușura viața:

 • Dacă vă mutați și există o perioadă problematică între vânzarea locuinței vechi și mutarea în cea nouă.
 • Dacă vă mutați într-o locuință mai mică și o parte din mobilierul dvs. nu mai încape în noua dvs. locuință, care este mai mică.
 • Dacă vă renovați sau vă redecorați locuința, păstrarea mobilierului într-un spațiu de depozitare sigur, unde nu incomodează, înseamnă că lucrările pot fi finalizate mai repede.
 • Dacă pur și simplu vreți să vă debarasați de diverse lucruri sau mai faceți loc prin casă.
 • Dacă vreți să vă închiriați locuința cât timp sunteți în străinătate și vreți să vă păstrați mobilierul curat și în siguranță până la întoarcerea dvs.[heading size=”1″

5. Boxe depozitare/spații depozitare pentru călătorii în străinătate și expatriați

 • Indiferent dacă vă bucurați de viața de expatriat sau de călătoria vieții dvs., este mai puțin stresant să fiți departe de casă atunci când știți că lucrurile dvs. sunt depozitate în siguranță.
 • Depozitarea de tip self-storage este soluția logică atât pentru chiriași, cât și pentru proprietarii care călătoresc
 • Dacă închiriați o cameră sau o locuință: poate fi mai ușor să vă depozitați lucrurile în spații de tip self-storage decât să găsiți persoane care să aibă grijă de ele cât timp sunteți plecat(ă). Astfel nu vă veți împovăra prietenii sau familia.
 • Dacă sunteți proprietar(ă): poate fi o idee bună să vă închiriați proprietatea când sunteți plecat(ă), pentru că puteți obține niște bani de pe urma ei. Totuși, poate că nu doriți ca chiriașii să aibă acces la lucrurile dvs. În loc să le lăsați la îndemâna lor, le puteți păstra într-un spațiu de depozitare.

  6.Boxe depozitare/spații depozitare cât sunteți gazdă în cadrul unor servicii de închiriere

 • Copiii dvs. nu mai stau cu dvs., dar încă nu sunteți gata să vă despărțiți de casa în care i-ați crescut? Înțelegem perfect. În loc să lase nefolosite fostele lor camere, din ce în ce mai multe persoane aleg să transforme camerele libere în pensiuni.
 • Găzduirea unor persoane pe care nu le-ați mai întâlnit poate fi o experiență palpitantă, dar probabil că nu vreți ca lucrurile dvs. să-i incomodeze cât timp sunt cazați.

De ce pot fi utile spațiile de tip self-storage dacă vreți să închiriați o cameră?

 • Creați spațiu: mutați lucrurile de care nu aveți nevoie în mod curent într-un spațiu de depozitare pentru a crea mai mult spatiu
 • Vă asigurați că oaspeții dvs. se simt ca acasă: păstrându-vă obiectele personale într-un spațiu de depozitare, le permiteți oaspeților să simtă ca la ei acasă.
 • Viață privată și libertate: păstrarea bunurilor personale într-un spațiu de depozitare vă va oferi libertatea de a desfășura această nouă activitate.

7.Boxe depozitare/spații depozitare pentru studenți

 • Ca student(ă), vacanța universitară înseamnă să-ți duci lucrurile acasă doar ca să le aduci înapoi după două luni. Poate că te întrebi dacă nu există o metodă mai bună.
 • E simplu, de fapt! Depozitează-ți lucrurile într-unul dintre dulapurile sau boxele noastre mici și accesibile ca preț. Îți păstrăm lucrurile în siguranță cât timp tu te bucuri de vacanță!

Cele mai importante 5 motive ca să închiriezi o boxă pe durata studiilor:

 • Te muți într-o cameră minusculă: dacă camera ta e mai mică decât ai crezut, o boxă din apropierea campusului tău poate fi anexa perfectă.
 • Acumulezi lucruri: Ai mult mai multe lucruri decât aveai la începutul anului? Și noi am pățit-o! Poți depozita tot ce nu încape în camera ta!
 • Te bucuri de hobby-uri noi: când ești student(ă) încerci hobby-uri sau sporturi noi, iar unele echipamente pot ocupa mult loc! De ce să nu păstrezi mountain bike-ul sau barca de tip canoe într-un spațiu de depozitare?
 • Te preocupă securitatea într-o locuință comună: nu-i vei cunoaște mereu pe toți prietenii colegilor tăi de cameră, deci păstrarea anumitor lucruri într-un spațiu de depozitare îți poate asigura liniștea sufletească.
 • Te muți acasă pe durata verii: nu e nevoie să-ți muți toate lucrurile din cameră în fiecare an. Există o metodă mai bună! Pur și simplu depozitează-ți lucrurile la noi pe timpul verii.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x