Luni - Sambata: 8:00 - 21:00

Depozitare business

DEPOZITAREA BUSINESS

1. Self-storage pentru arhive

Fiecare societate are înregistrări și situații care trebuie păstrate, însă asta nu trebuie să presupună îngroparea în hârțogăraie sau cheltuieli cu spațiul de birouri suplimentar. Puteți să păstrați dosarele într-un spațiu de depozitare de tip self-storage și să creați un mediu de lucru mai plăcut.

Când poate fi util un spațiu de depozitare de tip self-storage

 • Pentru a vă asigura că fiscul și contabilii sunt mulțumiți: trebuie să păstrați multe înregistrări timp de cel puțin 7 ani. Hârtiile se adună repede. În loc să fiți înconjurați de ele, păstrați la sediu ce folosiți în mod curent și duceți restul într-un spațiu de depozitare.
 • Pentru a elibera spațiul de lucru de hârtii: creați mai mult spațiu pentru birouri păstrându-vă documentele într-un spațiu de depozitare.
 • Când vă mutați într-un nou sediu: puteți păstra înregistrările într-un spațiu de depozitare de tip self-storage până terminați mutarea într-un sediu mai mare sau mai mic.
 • Pentru a face loc dacă lucrați de acasă: dacă lucrați de acasă, spațiul poate fi un lux. Depozitați-vă altundeva documentele de afaceri, astfel încât să nu pună stăpânire pe locuința dvs.
 • Pentru a păstra înregistrări de rezervă/backup: păstrarea unor copii de rezervă ale documentelor altundeva decât în sediu poate asigura continuarea fără probleme a activității comerciale.
 1. Self-storage pentru unelte și echipamente

Uneltele și echipamentele sunt esențiale pentru buna desfășurare a activității comerciale, deci asigurați-vă că aveți un loc sigur, uscat și accesibil în care să le păstrați. Spațiile noastre de depozitare de tip self-storage pot fi soluția. Vă puteți păstra uneltele într-o boxă de depozitare pe timpul nopții, le puteți lua dimineața, în drumul dvs. spre muncă, și le puteți aduce înapoi seara.

Când poate fi util un spațiu de depozitare de tip self-storage

 • Pentru a vă păstra echipamentul în siguranță și ferit: depozitarea de tip self-storage este adesea o opțiune mai sigură decât furgoneta, garajul sau magazia dvs.
 • Pentru a minimiza dezordinea din casa dvs.: dacă vă lăsați mereu uneltele pe hol sau lângă ușa din spatele casei, o boxă de depozitare este o soluție mai potrivită, fiindcă previne urmele, petele și zgârieturile din casă.
 • Pentru a preveni deteriorarea: dacă aveți un loc adecvat pentru toate sculele și uneltele, sunt șanse mai mici ca setul dvs. să sufere daune, iar astfel se va păstra într-o stare excelentă.
 1. Self-storage pentru mutarea sau redecorarea birourilor

Nu lăsați mutarea sau renovarea spațiului dvs. de birouri să vă întrerupă activitatea. Lăsați-ne să vă ajutăm să vă continuați activitatea prin depozitarea lucrurilor de care nu aveți nevoie până la reinstalarea într-un spațiu nou sau într-unul cu dotări mai inteligente.

Când depozitarea de tip self-storage este soluția logică pentru dvs.

 • Pentru a vă depozita mobilierul și dosarele: lucrați de acasă sau din alt loc până când noul dvs. spațiu de birouri este gata.
 • Pentru a asigura mai mult spațiu pentru muncitori: lucrările de reamenajare se vor încheia mai repede dacă constructorii sau decoratorii nu trebuie să învârtă în jurul echipamentului și mobilierului dvs.
 • Pentru a preveni daunele și stropii de vopsea: dacă le depozitați, lucrurile dvs. nu vor fi deteriorate în timpul lucrărilor.
 1. Self-storage pentru comercianții online

Acum că există atâtea modalități de a vinde lucruri fără a închiria un spațiu (cum ar fi vânzări prin magazine online, olx, emag, magazine temporare de tip pop-up, tarabe și talciocuri), depozitarea de tip self-storage poate fi o soluție rentabilă pentru depozitarea stocurilor.

Când aveți nevoie de depozitarea de tip self-storage

 • Când produsele pun stăpânire pe locuința dvs. – dacă vă desfășurați activitatea de acasă sau folosiți locuința dvs. doar pentru stocurile excedentare, vă puteți sătura destul de repede de conviețuirea cu stivele de cutii. Recuperați-vă casa depozitând stocurile în spații speciale.
 • Când aveți nevoie să creșteți capacitatea în perioadele de vârf – fie că este aglomerația de Crăciun, fie că este sezonul nunților, asigurați-vă că aveți pe stoc cantitatea potrivită, astfel încât să maximizați vânzările. Depozitarea de tip self-storage pe termen scurt vă poate ajuta să faceți față cererii în aceste perioade de vârf.
 • Când afacerea dvs. se dezvoltă rapid – totuși, dacă încă nu sunteți gata să vă mutați, păstrați-vă stocurile într-un spațiu de depozitare.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x