Luni - Sambata: 8:00 - 21:00

Boxe depozitare Bucuresti

BOXE DEPOZITARE BUCURESTI

boxe depozitare Bucuresti, boxa depozitare

Mureco depo  isi doreste ca pastrarea bunurilor dvs. in boxe depozitare Bucuresti să fie o experiență grozavă! Iată câteva ponturi despre cum să gestionați fiecare etapă a procesului de depozitare.

1. Sfaturi privind depozitarea

În calitate de veritabili experți în asezarea obtima a bunurilor in boxa de depozitare, vă putem satisface toate nevoile de depozitare.

a)Fiți atent(ă) la amplasarea obiectelor

Păstrați articolele folosite des în partea din față a boxei. Astfel le veți putea găsi și lua cu ușurință data viitoare.

Desenați o schiță simplă care indică unde se află diverse cutii, cum ar fi cutia cu lucruri pentru bucătărie, cutia cu jucării, cea cu cărți, cea cu haine… Prindeți schița pe peretele boxei dvs. cu o piuneză.

b)Stivuiți până la tavan

Stivuiți cutiile până la tavan pentru a utiliza optim spațiul dvs. de depozitare. Așezați cele mai grele cutii la baza stivei. Depozitați vertical articolele mai mari.

c)Creați un culoar in boxa de depozitare

Lăsați un culoar liber pe centrul boxei. Așezați obiectele pe lângă pereți, dar lăsați cam 3 cm de spațiu liber pentru a asigura circulația corespunzătoare a aerului.

Nu uitați să amplasați latura etichetată a cutiilor către culoar, astfel încât să le puteți citi cu ușurință și să vă puteți orienta.

d)Depozitare de tip Matrioșka (obiecte depozitate unele în altele)

Puteți economisi spațiu în boxa dvs. depozitând cărți și CD-uri în frigider. Nu uitați să fixați ușa frigiderului în poziție deschisă pentru a asigura circulația aerului.

Alt exemplu ar fi să utilizați coșuri de gunoi goale pentru a depozita unelte de grădinărit precum lopeți și furtunuri.

e)Țineți la îndemână niște unelte de bază

Uneltele precum șurubelnițele, un ciocan, un clește și un cuter pot fi utile atunci trebuie să demontați mobila pentru a-i reduce volumul în vederea depozitării.

De asemenea, un taburet cu trepte pliant vă va fi de folos pentru a ajunge la articolele depozitate la înălțime.

2. Sfaturi privind împachetarea

Mureco depo își dorește ca pastrarea bunurilor dvs. in boxe depozitare Bucuresti  sa fie una minunată. Mai jos aveți toate informațiile necesare pentru a vă împacheta lucrurile ca un profesionist.

Ca veritabili experți în self-storage, vă putem furniza și cutii pentru mutare și materiale pentru împachetare profesionale, cum ar fi cutii foarte mari, cutii pentru garderobă, separatoare pentru pahare, bandă adezivă, folie cu bule, saci pentru saltea, hârtie de mătase…

Pentru a cumpăra cutii pentru mutare și produse pentru împachetare, veniți în locatia noastra din Bulevardul Basarabia nr. 256

a)Alegeți cutia potrivită

Pentru fiecare cutie mare veți avea nevoie cam de patru cutii mici și medii.

Utilizați cutiile mai mici pentru obiecte grele, cum ar fi cărțile și vesela, și cutiile mari pentru obiecte ușoare, precum lenjeria de pat, păturile, fețele de masă și prosoapele.

Evitați utilizarea sacilor de gunoi pentru a vă împacheta lucrurile, fiindcă se rup ușor și nu sunt ventilați, ceea ce poate cauza apariția mucegaiului.

b)Nu supraîncărcați cutiile in boxa de depozitare

Cutiile pline nu trebuie să cântărească mai mult decât puteți ridica confortabil. Așezați obiectele grele la fundul cutiei pentru a asigura o bază stabilă.

Asigurați-vă că cutiile își păstrează forma și nu se deformează în partea de sus sau în lateral – astfel își vor menține stabilitatea când le stivuiți în boxă.

De asemenea, este important să nu lăsați mult spațiu gol în cutii. Dacă cutia este pe jumătate goală, conținutul se poate mișca în timpul transportului sau cutia poate fi strivită sub greutatea unor cutii sau articole mai grele. Utilizați fulgi de polistiren pentru a umple spațiile goale fără a îngreuna cutia.

c)Utilizați cutii pentru garderobă cu bară de umerașe

Preveniți șifonarea și deteriorarea pantalonilor, rochiilor, costumelor și hainelor de seară prin așezarea lor pe umerașe într-o cutie pentru garderobă.

Folosind acest tip de cutii, puteți reduce durata împachetării și despachetării – pur și simplu mutați hainele cu tot cu umerașe din șifonier direct în cutii.

De asemenea, puteți utiliza aceste cutii pentru a așeza pe umerașe draperii, lenjerii de pat sau pentru a depozita unelte de grădinărit sau articole pentru garaj.

d)Lipiți cutiile cu bandă adezivă

Este esențial să folosiți o bandă adezivă de bună calitate. Lipiți cutiile cu bandă pentru ambalare ca să vă asigurați că-și păstrează structura și vă protejează lucrurile. Închideți ferm clapetele din partea de sus și de jos folosind bandă adezivă lată.

e)Etichetați-vă cutiile

Folosiți un marker negru gros pentru a eticheta cutia. Astfel nu va fi nevoie să deschideți fiecare cutie când veți avea nevoie de ceva mai târziu.

f)Marcați direcția de stivuire

Marcați direcția de stivuire a cutiilor care conțin obiecte care trebuie depozitate într-un anumit fel, cum ar fi articolele de sticlărie, ramele pentru tablouri și lămpile care se pot deteriora ușor atunci când sunt depozitate greșit.

g)Pregătiți-vă sculele electrice

Dacă depozitați mașini de tuns iarba, motocositoare sau suflante pentru frunze, goliți-le rezervoarele de combustibil înainte de a le pastra în boxa de depozitare.

Astfel alte obiecte din boxă nu vor prinde miros de combustibil, iar hainele și alte obiecte nu vor fi deteriorate în cazul unei scurgeri.

i)Împachetați piesele de mobilier

Acoperiți și căptușiți piesele de mobilier cu materiale de protecție pentru a le păstra în stare bună în cadrul procesului de mutare și cât timp sunt depozitate. Scoateți pernele de pe canapea și împachetați-le sau puneți-le în saci de plastic.

h)Reduceți cât mai mult dimensiunea articolelor

Multe obiecte de depozitat pot fi micșorate. De exemplu, reduceți dimensiunile cadrului de pat ca să încapă mai ușor în boxa de depozitare.

Împachetați împreună elementele cadrului folosind bandă adezivă (folosiți partea nelipicioasă a benzii pentru a evita reziduurile de lipici), apoi puneți șuruburile în pungi de plastic și lipiți-le de cadru.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x