Mureco depo isi doreste ca pastrarea bunurilor dvs. in boxe depozitare Bucuresti să fie o experiență grozavă! Iată câteva ponturi despre cum să gestionați fiecare etapă a procesului de depozitare.
1. Sfaturi privind depozitarea
În calitate de veritabili experți în asezarea obtima a bunurilor in boxa de depozitare, vă putem satisface toate nevoile de depozitare.
a)Fiți atent(ă) la amplasarea obiectelor
Păstrați articolele folosite des în partea din față a boxei. Astfel le veți putea găsi și lua cu ușurință data viitoare.
Desenați o schiță simplă care indică unde se află diverse cutii, cum ar fi cutia cu lucruri pentru bucătărie, cutia cu jucării, cea cu cărți, cea cu haine… Prindeți schița pe peretele boxei dvs. cu o piuneză.
b)Stivuiți până la tavan
Stivuiți cutiile până la tavan pentru a utiliza optim spațiul dvs. de depozitare. Așezați cele mai grele cutii la baza stivei. Depozitați vertical articolele mai mari.
c)Creați un culoar in boxa de depozitare
Lăsați un culoar liber pe centrul boxei. Așezați obiectele pe lângă pereți, dar lăsați cam 3 cm de spațiu liber pentru a asigura circulația corespunzătoare a aerului.
Nu uitați să amplasați latura etichetată a cutiilor către culoar, astfel încât să le puteți citi cu ușurință și să vă puteți orienta.
d)Depozitare de tip Matrioșka (obiecte depozitate unele în altele)
Puteți economisi spațiu în boxa dvs. depozitând cărți și CD-uri în frigider. Nu uitați să fixați ușa frigiderului în poziție deschisă pentru a asigura circulația aerului.
Alt exemplu ar fi să utilizați coșuri de gunoi goale pentru a depozita unelte de grădinărit precum lopeți și furtunuri.
e)Țineți la îndemână niște unelte de bază
Uneltele precum șurubelnițele, un ciocan, un clește și un cuter pot fi utile atunci trebuie să demontați mobila pentru a-i reduce volumul în vederea depozitării.
De asemenea, un taburet cu trepte pliant vă va fi de folos pentru a ajunge la articolele depozitate la înălțime.